Kuleönü’de elektrik kesintisi

19 Ağustos 2014 15:21

AKEDAŞ’tan yapılan duyuruya göre; 19 Ağustos 2014 Salı günü 09:00 ile 13:00 saatleri arasında Kuleönü Kasabası’nda elektrik kesintisi yapılacak.

Duyuruda; “Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile ELMAK ENERJİ YATIRIM A.Ş. tarafından Kuleönü TM - Isparta TM ENH’ nın yenileme çalışması nedeniyle, enerji kesintisi talep edilmektedir.

Şirketimizce söz konusu talep değerlendirilmiş olup, uygun görülen kesinti programı aşağıda sunulmuştur.

19 Ağustos 2014 Salı günü 09:00 ile 13:00 saatleri arasında Kuleönü TM, Fider 5, TR-13 DM’ den kendi bölge trafosu ve Bozanönü, Bayat ile TR-3 çıkışlarında yapılacak enerji kesintisinden; Kuleönü  Kasabası Okul Mahallesi, Kemal Mahallesinin bir kısmı, Bozaönü, Bayat Köyleri, Gürkan Gül yağı fabrikası, Tempa Tavuk, Kırmızı Beyaz Hindi Çiftliği, ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.

 

Bu haber 730 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...