Yerel Medya CEBİT Fuarında

19 Ağustos 2014 15:34

11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi‘nde CEBİT Bilişim Fuarı’nda Yerel Medya da olacak. BYEGM tarafından Isparta Gazeteciler cemiyeti gıyabında Isparta ‘da ki tüm yerel medya bu fuara davet edildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Basın Yayın Enfermasyon Genel Müdürü Murat Karakaya, 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi‘nde CEBİT Bilişim Fuarı’nda Anadolu’da ki yerel medya yayınlarının görücüye çıkacağını ve bunun tüm basın camiası açısından önemli olduğunu belirtti.

Karakaya” 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi‘nde düzenlenecek olan CEBİT Bilişim Fuarı’na ilk kez yerel medya sektörü olarak katılacağız.

Basınımızın gelişmiş imkanlar içinde çalışmaları sürdürebilmesi ve sesini daha geniş kitlelere duyurabilmesi amacıyla CEBİT Bilişim Fuarı’na yerel medya ile birlikte katılma kararı almış bulunmaktayız. Yerel basınımızın kurumumuza yapacağı başvurular içinden bu yıl 40 yerel medya kuruluşunu CEBİT Bilişim Fuarı’na taşıyacağız” dedi.

Bu haber 691 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...