Köprü Köyü’nde kanalizasyon çalışmalarına hız verildi

11 Ekim 2012 18:16

İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Yıldırım, Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Şafak Ufacık’ın daveti üzerine ilçeyi ziyaret etti.

Belediye Başkanı Şafak Ufacık’ı makamında ziyaret eden İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Yıldırım, Köprü köyü kanalizasyon çalışmalarını inceledi.

Çalışmaların düzenli bir şekilde devam etmesi için ilgili firma ile görüşen Yıldırım, herşeyin eksiksiz olarak yapılmasını ve kış şartlarının da yoğunlaşmadan bir an önce bitirilmesi gerektiği hakkında ilgili firmaya bilgi verdi. Köprü köyü köy kahvesinde vatandaşlarla birebir çalışmaların gidişatı hakkında Köy sakinlerine de bilgi verildi. Kazılan yollarında Mevcut kilitli taşlarla yeniden döşeneceği kalan eksiklerin kısa sürede tamamlanacağı Muhtar ve Köy sakinlerine anlatıldı.Köprü Köyü muhtarı Ahmet Aybattı Genel sekter İbrahim Yıldırım ve Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Şafak Ufacık'a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Ayrıca Şarkikaraağaç Yassıbel köyünün de kanalizasyon çalışmalarının bir an önce başlaması için çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Genel Sekreter Yıldırım, ve Belediye başkanı Şafak Ufacık, konuyu yakından takip ettiklerini belirttiler.

 

Bu haber 1311 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...