Mimar Sinan Caddesi’ndeki çalışma otobüs güzergahlarını değiştirdi

22 Ağustos 2014 15:30

İlimizin en önemli caddesi olan mimar Sinan Caddesi’ndeki altyapı ve yol yapım çalışmaları nedeniyle özel halk otobüsü güzergâhlarında geçici olarak değişikliğe gidildi. Güzergâh konusunda sıkıntı yaşayan vatandaşlar Kaymakkapı Meydanında konuşlandırılan Halkla İlişkiler birimine başvurabilir.

Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz Mimar Sinan Caddesi’ndeki çalışma nedeniyle bazı otobüs güzergâhlarının geçici olarak değiştirildiğini açıkladı.

İŞTE DEĞİŞEN GÜZERGÂHLAR

8-9-18 numaralı hatlara çalışan otobüslerin Bellona kavşağı, İrfan Cami, Eski Hal, Devlet hastanesi, çarşı istikametine hizmet vereceğini belirten Yavuz, “4-12-10-6-21-32-30 numaralı hatlarımız da Bellona kavşağı, sanayi istikametine iniyor. Gülkent Hastanesi kavşağı, maliye istasyon caddesinden, çarşı merkeze ulaşacaklar. 33 numaralı Oktay petrol otobüsümüz Özkanlar kavşağından, gölcük caddesi, eski hal, devlet hastanesi çarşı istikametine hizmet veriyor. 5 numarada çalışan otobüslerimizde Özkanlar kavşağından, Gülkent Devlet Hastanesi kavşağı, maliye, istasyon, çarşıya bu şekilde hizmet veriyoruz” dedi.

“ANLAYIŞ BEKLİYORUZ”

Öte yandan bu konuda vatandaşlardan anlayış beklediklerini ifade eden Yavuz, “Vatandaşlarımız şunu bilmeli; Her yapılan iyi hizmetin mutlaka bir bedeli oluyor. Yani vatandaşlarımız bunu anlayışla karşılamalılar. Yollarımızın uzadığı için araçlarımız tehir yapıyor. Biz yönetim olarak 5 tane nöbetçi arabamızı çarşı merkezde bekletiyoruz. Tehir olması halinde o araçlarımız sefere başlıyor” diye konuştu. Yavuz son olarak güzergâh konusunda sıkıntı yaşayan vatandaşların Kaymakkapı Meydanında konuşlandırılan halkla ilişkiler birimine başvurmalarını istedi.

 

Bu haber 706 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...