Sadece 2 yönetici 100 tam puan aldı

23 Ağustos 2014 12:03

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde, 4 yıllık görev süresini tamamlayan il merkezinde 74, il genelinde ise 138 idareciyi ilgilendiren yönetici atamalarında puanlamalar tamamlanarak Bakanlığın onayına sunuldu. Ortaya çıkan listede ilginç sonuçlar göze çarpıyor.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü internet sitesinde 75 ve üzerinde puan alarak  okul müdürlükleri devam edenlerin listesi yayımlandı. O  listeye göre  138 okul ve kurum müdüründen 58'i,  75 ve üzerinde puan alarak idarecilik hakkı kazanırken diğerlerinin  müdürlük görevi sona erdi. Okul ve Milli Eğitim'de verilen puanlamalar sonucu ortaya çıkan listeye göre isteyen okul müdürü kendi kurumunda kalabilecek. Bunun yanında  başka okullarda yöneticilik yapmak için de tercihte bulunabilecek.  

AVCU VE UYGUN 100 TAM PUAN ALDI

Öte yandan puanlamada, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görev yapan ancak görevlendirmesi sona eren Keçiborlu HEM Müdürü Mevlüt Avcu ile Gelendost HEM Müdürü Abdullah Uygun 100 tam puan alan tek idareciler oldu.

 Isparta Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Ali İhsan Kalyoncu, Mustafa Kaçıkoç Anadolu Lisesi Müdürü Fahri Yorgancılar, Gülkent Anadolu Lisesi Müdürü Niyazi Karadem,   Mustafa Şener Ortaokulu Müdürü Halil Kaya, İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hasan Oruç, Öğrenciler İlkokulu Müdürü Halil Yurteri gibi isimler de o listede yer alan tanınmış idareciler olarak göze çarptı. 

 

Bu haber 675 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...