“Aksaklık nedense hep Isparta’da oluyor!”

25 Ağustos 2014 15:41

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, hizmete gelince tüm aksaklıkların Isparta’yı bulduğunu nedense bunların diğer illerde yaşanmadığını söyledi. Günaydın, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun’un da gaflet içinde olduğunu ileri sürdü.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, uzun süren sessizliğini bozdu. AK Parti kanadından kendine yöneltilen eleştirilere cevap veren Günaydın, ‘’İkinci baraj meselesinde bize çatmışlar. AK Parti İl Başkanı Osman Zabun gaflet içinde bir adam. Bize müracaat etsin. Biz kendine yardımcı olalım. Biz 5 yıl önce burası için müracaatımızı yaptık. Hazırlıkları yapıldı. Konuyu takip ediyoruz. Ama adamın haberi yok! Safsata yapıyor. Mermer hırsızlığı meselesinde de Zabun Osman Sabun Osman oldu. Vatandaşı iftiralarla kandırma metodunu uyguluyor. Boş şeylerle uğraşıyor. Sen bu işi bırak da bize engel olma. Şu yolları bir bitirin’’ dedi.

‘’KARAYOLLARI 1 MİLYON TL’LİK OTOMATİK SU SİSTEMİMİZİ KIRDI!’’

 Öte yandan üniversite ve Sav yolu üzerindeki orta refüjde bulunan ağaçları sulamak için otomatik su sistemi kurduklarını ancak kara yollarının buradaki yol çalışmaları sırasında bütün sistemi kırdığını iddia eden Günaydın, ‘’Yaklaşık 1 milyon TL’lik zararımız var. Çiçeklendirme için de 500 bin TL’ye ihtiyacımız var. Bu aksaklıklar hiç bir memlekette olmuyor nedense bizde oluyor. Kafamda bir de değil birkaç tane soru işareti var! Önümüzdeki yıl yeniden ihale yapılacakmış. Burası bitmez. Ben girişsem 2 ayda bitiririm. Zaten o refüjleri de önceki dönemde yine ben yapmıştım. Emek verdim ben oralara.

‘’YAPTIKLARI ASFALT YOLDA DANS EDİYOR!’’

Diğer taraftan asfaltlarını da gördük. Asfaltı yapıyor üzerine de ikinci kez kaygan bir asfalt yapmışlar. Üzerindeki asfalt dans etmeye başlıyor. Ayarlarında hata etmişler. Onlar bize ders veriyorlardı ya hani gelsinler biz onlara nasıl asfaltlama yapılır anlatalım. Bize hırsız, yalancı dediler. Bu nasıl bir karakter? Benim hizmetime kimse engel olamaz. Yapılan şey ayıbın da üzerinde. İki milletvekili çıkıyor bize hırsız diyorlar. Asıl hırsız sizsiniz!’’ şeklinde konuştu. 

 

Bu haber 780 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...