Saadetli Kadınlardan Kermes

11 Ekim 2012 18:28

Saadet Partisi İl ve Merkez İlçe kadın kolları Cumhuriyet Caddesi Kültür Sineması karşısında bulunan Ünseren Pasajı giriş katında Kermes açıldı.

Her hafta Pazartesi günleri öğleden sonra Saadet Partisi İl ve Merkez İlçe kadın kolları tarafından yapılmakta olan haftalık olağan toplantıda alınan karar ile Kadın Kolları İl Başkanı Sevim Gencay ve ona bağlı olan Merkez İlçe Kadın Kolları ile birlikte düzenlenen kermese halkın ve çevrede bulunan esnafın katılımı gözlendi.

İşlek bir mevkide bulunan kermes Kadın kollarının olağan faaliyetleri arasında olması ve yılda en az dört, beş kere gerçekleştirilmesinin zamana ve o günkü mekanların boş bulunması ile alakalı olması edinilen bilgiler arasında idi.

Şu anda yapılmakta olan kermesin yine böyle bir yerde bulunması çevreden katılımın daha yüksek oranda olmasının istenmesi sebepleri arasında yer aldı. Katılımdan edilecek olan gelirlerin İl ve Merkez İlçe Kadın kollarının yürütmüş olduğu faaliyetler de kullanılacağı belirtildi.

Bakanlar kurulu kararı ile bir yıl sonra Ekim ayında gerçekleşecek olan Belediye seçim çalışmalarında da verilen bilgiler arasında, çalışmalarının her gecen gün daha bir yüksek bir performansta olduğu, Milli Görüş Belediyeciliğinin Isparta’ya kazandırılması konusunda Kadın Kollarının da vermiş oldukları katkılarının kendilerini daha azimli çalışmaya ve bu davanın kadın savunucuları olarak verilecek her görevde yeni başarılarda imzalarının bulunacağını ifade ettiler.

 

 

 

Bu haber 1018 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...