3 caddede çalışmalar sürüyor

11 Ekim 2012 18:32

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce caddelerde altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları devam ediyor. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, 113, 117 ve 202 Caddelerdeki çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ISBAŞ Fabrikası’ndan, Adliyeye inen 202 Cadde’de yorgun asfaltın freze ile kaldırılmasına başlandı. Ekipler sabahın ilk ışıklarıyla birlikte caddede çalışma başlattı. Diğer taraftan geçen hafta içerisinde yorgun asfaltı kaldırılan, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce yağmursuyu hat çalışmalarının son aşamaya getirildiği 113 Cadde’de önümüzdeki günlerde stabilize çalışması başlatılıyor.

Diğer taraftan çalışmaları geçen günlerde başlatılan ve Dere Mahallesi Mezarlığı’na kadar ulaşan 117 Cadde’nin de stabilize çalışmaları tamamlanırken, hemen ardından yolda birinci kat dayanıklı asfalt çalışması gerçekleştirildi. Fen İşleri Müdürlüğü’nce Dere Mahallesi Mezarlığı’ndan Gökçay Kavşağına kadar olan caddede dayanıklı asfalt çalışmaları tamamlandı.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatlarıyla yürütülen çalışmalar ile ilgili olarak bilgiler veren Fen İşleri Müdürü Hüseyin Altın, “117 Cadde’de dün itibariyle mekanik çalışmamızı bitirmiştik. Bugün itibariyle de asfaltlama çalışmasına başladık. Sayın Başkanımızın talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aynı şekilde 113 Caddemizin reglaj çalışmaları da devam ediyor. Yine 202 Caddemizde de asfalt kaldırma çalışmalarımız başladı. Bu caddemizde de önümüzdeki günlerde dayanıklı asfalt çalışmalarımız başlayacak ve bu çalışmalarımızda Isparta halkımızın hizmetine sunulacak” dedi.

 

Bu haber 695 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...