Eğirdir Turizm Otelcilik Yüksek Okulu resmen açıldı

11 Ekim 2012 18:33

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Yakup Altan, Yüksek Okul Sekreteri Havva Oğuztürk ve beraberindekiler, SDÜ’ye bağlı 4 yıllık Eğirdir Turizm Otelcilik Yüksek Okulu’nın tabelasını astılar.

Süleyman Demirel Üniversitesi’ne bağlı 4 yıllık Eğirdir Turizm Otelcilik Yüksek Okulu olarak resmen açılan okulun tabelaları asıldı.

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Yakup Altan, Yüksek Okul Sekreteri Havva Oğuztürk ve beraberindekiler okulun tabelasını hep birlikte astılar.

Köprübaşı mevkiindeki Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi binasına geçici olarak yerleşen SDÜ Eğirdir Turizm Otelcilik Yüksek Okulu Seyahat İşletmeciliği, Yiyecek İçecek İşletmeciliği ve Konaklama İşletmeciliği olarak 3 ayrı bölümde eğitim verecek. 

Okulun araç gereç eksikliklerinin giderilmeye başladığını söyleyen Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Yakup Altan, “50 adet yeni bilgisayarımız geldi. Şu anda hazır halde bekliyor. Okul binasının tabanları parke ile döşenecek ve boya badana işlemleri ile gerekli tadilatlar yapılacak. Sağolsun Belediye Başkanımız bizlere ve yeni okulumuz için fazlasıyla gayret gösterip yardımcı oluyor. Kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Yakup Altan, Yüksek Okul Sekreteri Havva Oğuztürk, Belediye Fen İşleri ekipleri ve beraberindekilerle yeni yapılacak binanın arsasında incelemeler yapan Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “4 yıllık Eğirdir Turizm Otelcilik Yüksek Okulumuz Eğirdir’imize hayırlı uğurlu olsun. YÖK tarafından açılışına müsaade edilen Bakanlar Kurulu kararıyla resmen açılışı onaylanan SDÜ Eğirdir Turizm Otelcilik Yüksek Okulu’muzun tabelalarını da bugün asmış bulunuyoruz. Halkımıza, Eğirdir’imize, esnafımıza, okul idarecilerine ve eğitim öğretim görecek öğrencilerimize hayırlı olsun. 4 yıllık Yüksek Okulumuzun tabelalarını bu gün birlikte  asmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Artık Yüksek Okullar üzerinden siyaset yapılmasın. Okullarla ilgili çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor. Belediye olarak okullarımıza her türlü destek verilmektedir. Saygıdeğer halkımızın da desteklerini bekliyoruz” dedi.

 

Bu haber 2743 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...