‘’Nezaketinden ötürü ziyaret edecektik ama nezaketsizlikle karşılaştık!’’

28 Ağustos 2014 16:43

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a yapacağı ziyaret için kendilerine uygun bir tarihte randevu verilmediğini ileri sürdü. Zabun da bundan dolayı randevu talebinin geri çektiklerini bildirdi.

AK Parti ile MHP arasındaki buzlar tam eriyor, işbirliği başlıyor derken yeni bir durum patlak verdi. AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Isparta için uzanacak ele kendilerinin de el uzatacaklarını ve Belediye ile kol kola çalışmaya hazır olduklarını belirtmiş, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da ‘’Biz zaten çalışıyoruz. Isparta için katkı sağlamak isteyenler gelebilir’’ yorumunda bulunmuştu.

‘’ERDOĞAN’IN POSTERİNİ OTELE ASTIRMIŞTI’’

Bu karşılıklı açıklamaların öncesinde de Başkan Günaydın, Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanan Recep Tayip Erdoğan’ın posterini Otel Isparta’ya astırmış ve bu hareketi AK Parti kanadında takdirle karşılanmıştı. Bundan ötürü Zabun bir adım atarak Günaydın’a teşekkür ziyareti yapmak istedi.

‘‘RANDEVU VERİLDİ TARİHİ DEĞİŞTİRİLDİ’’

Bunun üzerine AK Parti İl Başkanlığı 26 Ağustos tarihi için İl Başkanı Osman Zabun adına Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'dan randevu talep etti. Belediye Özel Kalemi önce saat 10.00'a randevu verdi ancak daha sonra randevu 27 Ağustos Çarşamba gününe erteledi. AK Parti İl Başkanlığı da Belediyenin Salı günü için randevu vermemesine kızıp randevu talebini geri çektiği ileri sürüldü.

‘’BÜYÜK KURULTAYIMIZ OLDUĞUNU BİLMİYORLAR MI?’’

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Başkan Günaydın'a Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın afişini Büyük Isparta Oteli'ne astırmasından ötürü teşekkür ziyaretinde bulunmak istediklerini ancak randevu alamadıklarını söyledi. Zabun, ‘’Randevu Salı gününden Çarşamba gününe kaydırıldı. Bizim o gün büyük Kurultayımız var. Bunu Sayın Başkan bilmiyor mu? Bile bile bize burada olmadığımız gün için randevu verildi. Biz de iptal ettik. Kendisini ziyaret edip, nezaketinden ötürü teşekkür edecektik ama başka bir nezaketsizlikle karşılaştık’’ diye konuştu.

 

Bu haber 759 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...