Yalvaç’ta elektrik kesintisi

3 Eylül 2014 15:13

AKEDAŞ’tan yapılan duyuruya göre; 04 Eylül 2014 Perşembe günü 09:00 ile 18:30 saatleri arasında, ayrıca 05 Eylül 2014 Cuma günü 09:00 ile 17:30 saatleri arasında Yalvaç ilçesinde elektrik kesintisi yapılacak.

Duyuruda; “Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile Yalvaç İşletme Şefliğimiz tarafından ağaç kesimi ve hat bakımı için enerji kesintisi talep edilmektedir.

Şirketimizce söz konusu talep değerlendirilmiş olup, uygun görülen kesinti programı aşağıda sunulmuştur.

04 Eylül 2014 Perşembe günü 09:00 ile 18:30 saatleri arasında Yalvaç DM-Kumdanlı Fiderinde yapılacak enerji kesintisinden; Sücüllü, Bağlarbaşı, Çamharman, Yarıkkaya, Çakırçal, Terziler, Körküler, Ayvalı, Sağır, Mısırlı, Kırkbaş, Celeptaş, Kumdanlı, Gökçali, Kumdanlı Çayır Mah., Aşağıtırtar, Yukarıtırtar, Aşağıkaşıkara, Yukarıkaşıkara, Taşevi Köyleri ve Yalvaç Belediyesi Arıtma, Sücüllü DSİ: 18. Bölge, Fethi Canpolat Kömür Eleme, Celal Efendi Kömür Eleme, Satılmış Kaya Celeptaş Petrol, Can Beton, Hoyran Sulama Kumdanlı DSİ., Naturel Mermer, İmdat Şans Petrol, NGS Tur. Yat. Kömür Ocağı, Aşağı Kaşıkara Hoyran Sulama Birliği ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

CUMA GÜNÜ KESİNTİSİ

05 Eylül 2014 Cuma günü 09:00 ile 17:30 saatleri arasında Yalvaç DM-Tokmacık Fiderinde yapılacak enerji kesintisinden; Kurusarı, Akçaşar, Eyuplar, Tokmacık, Aşağıileyi, Yukarıileği,  Köyleri ve Eyupler Göynicek Mah., Cana Mad. İnş., Dervişoğlu Mermer ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.

 

Bu haber 736 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...