Şarkikaraağaç’ta elektrik kesintisi

5 Eylül 2014 19:13

AKEDAŞ’tan yapılan duyuruya göre; 07 Eylül Pazar günü 06:00 ile 18:00 saatleri arasında Şarkikaraağaç ilçesinde elektrik kesintisi yapılacak.

Duyuruda; “Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından enerji kesintisi talep edilmektedir.

Şirketimizce söz konusu talep değerlendirilmiş olup, uygun görülen kesinti programı aşağıda sunulmuştur.

07 Eylül Pazar günü 06:00 ile 18:00 saatleri arasında Şarkikaraağaç TM’ de yapılacak enerji kesintisinden; Yalvaç İlçe Merkezi, Hüyüklü kasabası ve Tokmacık, Akçaşar, Kurusarı, Eyüpler, İleği, Dedeçam, Yağcılar, Eğirler Köyleri, Şarkikaraağaç İlçe Merkezi,  Çarıksaraylar ve Çiçekpınar Kasabaları ve Tüm Köyleri, Yenişarbademli İlçe Merkezi ve Köyleri ve Konya Beyşehir İlçesine bağlı Kuruçova ve Gölyaka Köyleri ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.

 

Bu haber 638 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...