Çocuk Köyü Projesi

5 Eylül 2014 19:24

İl Genel Meclisi Üyesi Fevzi Özdemir, ilimizde çocukların gönüllerince ücret ödemeden eğlenebileceği alanların oluşturulması için Meclise verdiği önergeye olumlu yanıt geldi. Gökçay Mesireliği ya da Zambaklı Vadisinin buna uygun olduğunu belirten Özdemir, ‘’Bu alanlara gerekli tesisler yapılarak Çocuk Köyü oluşturabiliriz’’ dedi.

İl Genel Meclisi Üyesi Fevzi Özdemir, ilin sorunlarının yanında bu kez çocukların sorunlarına eğildi. İlimizde kış ve yaz aylarında çocukların vakit geçirebileceği, bisiklete binip top oynayacağı, hijyen ortamlarda gönüllerince ücret ödemeden eğlenebileceği alanların bulunmadığını belirten Özdemir, trafik ve benzeri sorunlardan dolayı çocukların sokak aralarında rahat hareket edemediklerinden dolayı Meclise önerge vermişti.

MECLİS ‘’PROJE UYGULANSIN’’ DEDİ

Özdemir’in önergesine Meclis olumlu baktı. Meclis, yazın Gökçay veya Zambaklı Vadisi'nin kışın ise Kültür Sinemasında bu tür mekânların oluşturulabileceği yönünde görüş bildirdi. Şimdi Süleyman Demirel Üniversitesi, Belediye Başkanlığı, İl Özel İdaresi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün bu teklife ne yanıt vereceği merakla bekleniyor.

Bu haber 798 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...