“Dimdik ayaktayız”

9 Eylül 2014 15:23

Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Gönül, kamuoyunda “Dernek çatırdıyor mu?” şeklinde dolaşan söylemlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Gönül, göreve geldikleri ilk günden bu yana dimdik ayakta olduklarını ve yeni projelere hazırlandıklarını ifade etti.

Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Gönül, “Muhtarlar dernekten bir bir istifa ediyor” şeklinde çıkan söylentilere açıklık getirdi. Geçtiğimiz günlerde Ankara dönüşü bir muhtarla şahsi olarak tartıştıklarını ve bunun kamuoyuna “Muhtarlar dernekten istifa etmeye başladı” şeklinde asılsız bir şekilde bilerek yayıldığını ileri süren Gönül, “Dernek üyelerimizle seçimlerden sonra kenetlendik ve yeni hizmetler için yola çıktık. Böyle bir ortamda bizi yıpratmak isteyenler asılsız söylemlerde bulunuyor. Şahsi meseleler dernek geneline mal edilmek isteniyor. Biz bir aileyiz ve ufak tartışmalar her yerde olduğu gibi biz de oluyor” dedi.

“YENİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRMEYE HAZIRLANIYORUZ”

Geldikleri günden bu yana derneğe kaynak oluşturmaya çalıştıklarını ev bunun için ciddi anlamda mücadele verdiklerini ifade eden Gönül, “Derneğimiz manevi anlamda oldukça güçlü. Bunu maddi anlamda da güçlü kılmak için gece gündüz çalışıyoruz. Yeni projelerimiz var ve yakın zamanda bunları bir bir hayata geçirmeye başlayacağız. Böyle güzel bir ortamı bozmak isteyenler var. Ben onları Allah’a havale ediyorum. Biz buraya menfaatler için değil mahallelerimizi hak ettikleri yere getirmek için geldik. Bunu tüm üyelerimiz de gayet iyi biliyor. İlimizin büyükleriyle sık sık bir araya geliyoruz. Onlara sorunlarımız ve isteklerimizi aktarıyoruz. Şu iyi bilinmeli ki Isparta’nın asıl yöneticileri muhtarlardır. Çünkü mahallelerin sorunlarını bilirler ve çözüm için koşturur yeri geldiğinde kendinden fedakârlık ederler” diye konuştu.

 

Bu haber 658 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...