BAGEV’den işsiz ve işverenlere çağrı

9 Eylül 2014 15:25

Ticaret Borsası’nı ziyaret eden BAGEV Başkanı Ali Çandır, Antalya, Burdur ve Isparta’daki işsizler ile işverenleri buluşturan BAGEV Kariyer’in bugüne kadar 450 kişiye istihdam sağladığını bildirdi. Çandır, Isparta’daki işsiz ve işverenleri de internetteki bu portala üye olmaya davet etti.

Batı Akdeniz Ekonomisi Geliştirme Vakfı (BAGEV) Başkanı Ali Çandır ve yönetim kurulu üyeleri dün Isparta’ya gelerek bir takım ziyaretlerde bulundu. İlk olarak BAKA’yı ziyaret eden heyet daha sonra Isparta Ticaret Odası Başkanı Ahmet Adar’ın ev sahipliğinde yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Antalya’da 22-26 Ekim 2014 tarihleri arasında YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı düzenleneceğini belirten Çandır, “Fuarımızın tanıtımını yapıyoruz. Fuarımıza herkesi bekliyoruz” dedi.

ÜCRETSİZ BİR HİZMET

Öte yandan Antalya, Burdur ve Isparta’daki işsizlerle işverenleri buluşturan BAGEV Kariyer’in çalışmaları hakkında bilgi aktaran Ali Çandır, iş arayan herkesi bu internet portalına üye olmaya davet etti. Çandır. “Ayrıca işverenlerimiz de firmalarını kaydettirerek, aradıkları insan gücüne oradan ulaşabilirler. Bu portalda tüm sektörlere yer veriyoruz. Hizmetimiz tamamen ücretsiz” dedi.

450 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLADI

Sistemin kullanılmasını açık hale getirdiklerini ve bu sayede işadamlarının direkt iş arayanlarla görüşebildiğini belirten BAGEV Başkanı Çandır, “Bizi bilgilendirenlere baktığımızda 450 kişiye iş imkânı sağladık. Portalımızda yaklaşık 12 bin işsizimiz ve 2 bin 500 civarında firmamız kayıtlı. Bu her geçen gün biraz daha artacak. Buradaki amacımız Antalya, Burdur ve Isparta’daki işsizlerimizi tek havuzda toplayabilmek ve işadamlarımızın da bu havuza kaydolarak, işsizlerimize iş imkânı sağlamasını sağlamak” şeklinde konuştu.

KAYDOLMAK ÇOK BASİT

BAGEV Kariyer’e internet üzerinden kaydolmak çok basit. http://www.bagevkariyer.com internet sitesine giriş yaparak, ‘iş arayan’ veya ‘işveren’ bölümlerinden kısa sürede kayıt olabilirsiniz.

 

Bu haber 713 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...