Müftü Avcı emekli oluyor

11 Eylül 2014 19:21

İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı, 14/09/2014 tarihinde yaş haddinden emekli oluyor. Müftü Avcı, bu kapsamda veda ziyaretlerine başladı.

09/09/2014 tarihinde İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı veda için Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Mehmet Görmez’i ziyaret etti. Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Mehmet Görmez de kendilerine Kur'an-ı Kerim hediye ederek, emeklilik hayatında sağlık afiyet mutluluk içinde yaşamasını temennilerinde bulundu.

MÜFTÜ AVCI’DAN VEDA MESAJI

Müftü Avcı, emekliliği dolayısıyla bir veda mesajı yayınladı.

Avcı mesajında; “Âlemlerin Rabbi olan Allah'a hamdolsun ki, farklı unvanlarla 44 yıl görev yaptım. İsparta İl Müftüsü olarak 14/09/2014 tarihinde yaş haddinden emekli oluyorum. Dini mübini İslam'a hizmet bir nimettir. Bu nimeti ancak tadanlar bilirler.

Hizmet sürem içerisinde başta muhterem Diyanet İşleri Başkanı ve yardımcılarının, Diyanet mensubu zevatın, kamu ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin, mesai arkadaşlarımın, değerli din görevlisi ve din gönüllüsü kardeşlerimin, din hizmetine maddi ve manevi desteğini esirgemeyen dernek, vakıf ve sendika yetkililerinin, saygıdeğer halkımızın ve kıymetli basın mensuplarının büyük desteğini gördüm.

Bu vesileyle bütün kardeşlerime en derin duygularımla teşekkür ediyor, Cenab-ı Haktan sağlık, afiyet ve muvaffakiyetler niyaz ediyorum. Kalbi selam ve saygılarımla arzı veda ediyorum.

Allah'a emanet olunuz” ifadelerine yer verdi.

 

 

Bu haber 806 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...