Vali Özkan Yalvaç’ta incelemelerde bulundu

11 Eylül 2014 19:22

Yalvaç’ta incelemelerde bulunan Vali Özkan, ilçede atıl durumda bulunan kamu binalarından üniversite öğrencilerine yurt olarak tahsis edilebilecek durumda olanları inceledi.

Vali Özkan, üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacına katkıda bulunacak her türlü çalışmayı desteklediklerini söyleyerek bu konuda tüm birimlerin işbirliği içinde çalışması gerektiğini vurguladı.

YALVAÇ’TA KÖY MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Vali Vahdettin Özkan Yalvaç İlçesine bağlı Köy Muhtarlarıyla Ayvalı Köyünde bir araya geldi.

Yalvaç Kaymakamı Ahmet Altıntaş ile birlikte il ve ilçe müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda sorunları dinleyen Vali Özkan, notlar alarak sorunların çözülmesi için Valilik bünyesinde oluşturulan “İş Takip Programı” üzerinden bizzat takip edeceğini iletti.

16 köy muhtarının katıldığı toplantıda konuşan Vali Özkan, muhtarların en yakın çalışma arkadaşları olduğunu ifade ederek, acil ihtiyaçların imkanlar dahilinde kısa vadede giderileceğini söyledi.

YALVAÇ’TA HİZMETLERİ İYİLEŞTİRME TOPLANTISI

Vali Vahdettin Özkan Yalvaç’ta devam eden çalışmalar hakkında kurum yetkilileri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

İl ve ilçe müdürlerinin katılımıyla Yalvaç Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda Vali Özkan, kısa, orta ve uzun vadede yürütülen projeler hakkında istişarede bulundu.

GENÇ ÇİFTE MUTLULUKLAR DİLEDİ

Vali Vahdettin Özkan, İl Genel Meclisi Üyesi İrfan Korkmaz’ın oğlunun düğün merasimine katılarak mutluluklar diledi.

Yalvaç Belediye Kültür Sarayında yapılan düğün merasiminde Hülya Köse ve Oğuz Korkmaz’ın nikah şahitliğini yapan Vali Özkan, aile müessesesinin önemine değinerek yeni çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

YALVAÇ DERİ SANAYİ SİTESİ İNŞAATINDA İNCELEME

Yalvaç’ta yapımı devam eden Deri Sanayi Sitesi inşaatında incelemelerde bulunan Vali Özkan, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İnşaatı tamamlandığında Yalvaç için büyük bir istihdam ve ekonomik kazanç yaratacak site için Vali Özkan, İnşaatın kısa zamanda bitirilerek iş yerlerinin çalışmaya başlamasını arzu ettiğini söyledi.

YALVAÇ BELEDİYESİNİ ZİYARET

Yalvaç Belediye Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştiren Vali Özkan, Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü ve belediye çalışanları ile biraya geldi. Belediye Başkanı Tütüncü’ye hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette ayrıca Vali Özkan, Belediye Başkanı Tütüncü’ye Yalvaçta kendilerine ait bir binayı yurt yapılması için tahsis etmelerinden dolayı teşekkür ederek, “Belediyemizin eğitim konusundaki bu duyarlılığının kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.

 

Bu haber 794 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...