“Türk milletinin Türk milliyetçisi gençlere olan ihtiyacının bilincindeyiz”

13 Ekim 2012 13:15

Aziz Şencan’dan boşalan Isparta Ülkü Ocakları Başkanlığına atanan Akif Çapraz, ilk açıklamasında önemli mesajlar verdi. Türkiye’nin yaşadığı sıkıntılı süreçte Türk milliyetçisi gençlere olan ihtiyacın bilincinde olduklarını vurgulayan Çapraz. “Her ne şartta olursa olsun bu kutlu yolda yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Türkiye’nin hem iç hem de dış politikada sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirten Ülkü Ocakları Başkanı Çapraz, “Üniter devlet yapımızın değiştirilmeye çalışıldığı, dini değerlerimizin sömürüldüğü, uluslar arası siyasi krizlerin yaşandığı, açılım safsatası altında vatan hainlerinin itibar gördüğü şu günlerde büyük Türk milletinin Türk milliyetçisi gençlere olan ihtiyacının bilincindeyiz” dedi.

Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz konuşmasına şöyle devam etti: 8 Ekim 2012 tarihinde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sayın Olcay Kılavuz’un takdir ve emirleriyle Isparta Ülkü Ocakları Başkanlığına atanmış bulunmaktayım.

Bu mübarek ocağımızın Isparta’da ilk açıldığı günden bugüne kadar bu bayrağı taşıyan, emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Üniter devlet yapımızın değiştirilmeye çalışıldığı, dini değerlerimizin sömürüldüğü, uluslar arası siyasi krizlerin yaşandığı, açılım safsatası altında vatan hainlerinin itibar gördüğü şu günlerde büyük Türk milletinin Türk milliyetçisi gençlere olan ihtiyacının bilincindeyiz.

Bizler Isparta Ülkü ocakları olarak Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş’in açmış olduğu bu yolda, Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin hedef gösterdiği 2023 lider ülke Türkiye’ye onun ışığında her ne şartta olursa olsun bu kutlu yolda yürümeye devam edeceğiz.

Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz’un vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda bu mübarek ocağımızda milli ve manevi değerlerimize bağlı, okuyan, araştıran, üreten ve büyük Türk milletine hizmet etmek için yardşan gençler yetiştirmeye devam edeceğiz.

Mübarek ocağımızı olduğu yerden daha ileriye taşımak için bütün Ispartalı hemşerilerimizi ve bu davaya gönül vermiş ülkü erlerini bu kutlu yolda omuz omuza yürümek üzere ocağımıza bekliyoruz.”

 

Bu haber 1432 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...