Ş. Karaağaç’ta elektrik kesintileri

15 Eylül 2014 18:55

AKEDAŞ’tan yapılan duyuruya göre; Ş. Karaağaç ilçesinin bazı bölgelerinde elektrik kesintisi yapılacak.

Duyuruda; “Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile Şarkîkaraağaç İşletme Şefliğimiz tarafından hat bakımı ve ağaç kesimi için enerji kesintisi talep edilmektedir.

Şirketimizce söz konusu talep değerlendirilmiş olup, uygun görülen kesinti programı aşağıda sunulmuştur.

16 Eylül Salı günü 08:00 ile 18:00 saatleri arasında Fakılar KÖK Belceğiz-Sarıkaya çıkışında (TR-1, TR-2) yapılacak enerji kesintisinden; Belceğiz Köyü ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

17 Eylül Çarşamba günü 08:00 ile 18:00 saatleri arasında Yakaemir KÖK Çavundur çıkışında (TR-1, TR-2 Trafoları) yapılacak enerji kesintisinden; Yakaemir ve Çavundur Köyleri ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

18 Eylül Perşembe günü 08:00 ile 18:00 saatleri arasında Yakaemir KÖK Yenicakele-Örenköy çıkışında (TR-1 Örenköy, TR-2 Yenicakale Köyü) yapılacak enerji kesintisinden; Örenköy ve Yenicekale Köyleri ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

19 Eylül Cuma günü 08:00 ile 18:00 saatleri arasında Fakılar KÖK Salur- Fakılar- Çeltek- Yeniköy- Karayaka çıkışında (TR-1, TR-2, TR-3, TR-4, TR-5 Trafoları) yapılacak enerji kesintisinden; Salur Köyü ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

20 Eylül Cumartesi günü 08:00 ile 18:00 saatleri arasında Fakılar KÖK Salur- Fakılar- Çeltek- Yeniköy- Karayaka çıkışında (TR-1, TR-2 Trafoları) yapılacak enerji kesintisinden; Çeltek Köyü ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.  Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir”.

Bu haber 648 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...