IYAŞ 5. mağazasını Burdur’da açtı

15 Eylül 2014 18:56

IYAŞ, her geçen gün büyümeye devam ediyor. Mağazalar zincirine Burdur halkasını da ekleyen IYAŞ, 5. mağazasını da Burdur’da açtı.

Açılışa Burdur Valisi Hasan Kürklü, Burdur İl Emniyet Müdürü İbrahim Taşlı,  Burdur Jandarma Alay Komutanı, Daire Başkanları, Iyaş Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşma yapan Iyaş Mağazalar Müdürü Adem Demiralay; Mağaza açılışında katkıları ve yardımlarından dolayı tüm Burdur halkına teşekkür etti. Kardeş il olarak gördükleri Burdur halkına hizmet için burada olduklarını söyledi. Mağaza hakkında bilgi veren Demiralay; Mağazamız 3 katlı olup900 m2den oluşmaktadır mağazamızda 18 personel istihdam ediyoruz. Mağazamızda gıda  temizlik züccaciye beyaz eşya tekstil ve kozmetikten oluşan 7000  kalem ürün çeşidi bulunmaktadır. Iyaş Burdur Mağazasının tüm Burdur lu hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Burdur Valisi Hasan Kürklü de konuşmasında emeği geçen herkesi kutladığını, hayırlı uğurlu olmasını ve bol kazançlı günler dilediğini dile getirdi.

Son olarak yapılan dualarla açılış gerçekleştirildi.

Bu haber 659 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...