“Yeni eğitim-öğretim yılı hayırlı olsun”

15 Eylül 2014 18:59

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 2014-2015 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Günaydın’ın mesajı şöyle: “Yeni Eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle değerli öğretmenlerimizin, sevgili öğrencilerimizin sevincine ve sayın velilerimizin heyecanına yürekten katılıyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Bugün, ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi ilimizde de büyük bir sevinç ve mutluluk içinde 2014–2015 Eğitim-Öğretim yılına başlamanın heyecanı içerisindeyiz.

İçinde bulunduğumuz 21. yüzyılın en büyük gücü, tartışmasız “bilgi”dir.

Velilerimiz de aslında evlatlarına bu konuda verdiği destekle 21. yüzyıl Türkiye’sini desteklediklerinin idrakindedirler.

Değerli öğretmenlerimiz ve eğitim yöneticilerimizin de, geleceğimiz olan öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda ve en iyi şekilde yetiştirmekte olduğundan hiç kuşkumuz yoktur.

Isparta Belediyesi olarak da eğitime öğrencilerimize destek konusunda azami gayret gösteriyoruz. Okullarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için imkânlarımızı üst noktada zorlayarak destekliyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 2014-2015 eğitim öğretim yılında her türlü desteği almış hiçbir sorunla karşılaşmadan okullarını bitirmeleri en büyük arzumuzdur. Bu okullarımızda yetişecek çocuklarımız Atatürk’ün izinde Cumhuriyetin yılmaz bekçileri olacaklardır.

Bu vesile ile yeni Eğitim-Öğretim yılının Başta idarecilerimize öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize tüm halkımıza hayırlı olmasını temenni ederim.

 

 

 

Bu haber 681 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...