Türk Büro-Sen üyeleri piknikte buluştu

16 Eylül 2014 13:25

Türk Büro-Sen Isparta-Burdur Şubesince geçtiğimiz hafta sonu saat 11:00’de Gölcük Tabiat Parkı içersindeki DSİ sosyal tesislerinde birlik beraberlik ve dayanışma amacıyla piknik etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcıları; Bayram Öztürk, Osman Eksert,ve Hüseyin Aslan da katıldı. Isparta, Burdur il merkezi ve ilçelerinden üyelerin büyük bir çoğunluğunun aileleriyle birlikte katıldığı etkinlikte katılımcılar mangalda pişen tavuk eti ve İzmir köftelerini yerken canlı müzik eşliğinde eğlendiler.

Çocuklar için ise; plastik futbol topları dağıtıldı, pamuk şeker ikram edildi.

Gün sonunda pikniğimize katılan herkes mutlu ve huzurlu bir şekilde ayrılırken bu gibi etkinliklerin daha çok yapılamasını istediklerini ilettiler.

Türk Büro-Sen Isparta-Burdur Şube Başkanı Ahmet Aydemir etkinlikte yaptığı konuşmada; “Öncelikle sendikamızın Isparta ve Burdur’da teşkilatlanarak bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm şube başkanı, il temsilcisi, yönetim kurulu üyesi, işyeri ve ilçe temsilcilerimiz ile sendikamıza üye olarak destek veren tüm kamu çalışanlarına teşekkürü bir borç biliyorum.

Sendikamız “bizim ilkemiz önce ülkemiz” “Türkiye sevdamız, ekmek için kavgamız” diyerek tam 22 yıl önce yola çıkarak Türk memurunun hakkını hukukunu arama, koruma ve kollama görevini üstlenmiştir. Sendikamız bu mücadeleyi kurulduğu günden bugüne kutsal bir mücadele olarak benimseyerek doğru, dürüst ve samimi olarak yapmış ve yapmaya devam edecektir.

Bizler yönetim kurulu olarak birlik ve beraberliğimizi artırmak, daire dışında hep birlikte sosyal bir etkinlikte bir araya gelmek ve siz değerli üyelerimizi saygı değer genel başkan yardımcılarımızla buluşturmak adına üyelerimizin yoğun taleplerini de dikkate alarak bu pikniği yapmaya karar vererek, genel merkezimizin desteğini de alarak bu etkinliği organize etmiş bulunmaktayız. Genel Merkezimize sizlerin huzurunda etkinliğimize verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim. Ayrıca pikniğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm yönetim kurulu üyelerime, ilçe ve işyeri temsilcilerime teşekkür ederim.

Bizler yönetim kurulu olarak her türlü sorununuzda bundan sonra gücümüzün yettiğince yasal mevzuat çerçevesinde yanınızda olmaya, iş kolumuza bağlı kurumlardaki sorunların çözümü noktasında elimizden gelen her türlü mücadeleyi vermeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

 

Bu haber 724 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...