Aktif eğitimcilerden halı saha turnuvası

17 Eylül 2014 19:07

Aktif Eğitimciler Sendikası Isparta Temsilciliği tarafından eğitim çalışanlarına yönelik olarak halı saha futbol turnuvası düzenleniyor.

İlk maçlar 15 Eylül 2014 Pazartesi günü başladı. Sporland halı saha kompleksinde gerçekleştirilen turnuvaya,  yedeklerle birlikte 10 kişiden oluşan 11 takım, toplamda 110 eğitim çalışanı katıldı. İlk gün toplam 5 maç oynandı. Çok güzel bir ortamda gerçekleşen ilk maçlar sonunda ikramlarda bulunulurken, öğretmenlerin birbirleriyle olan iyi diyalogları dikkat çekti. Birbirini tanımayan bir çok öğretmen bu vesile ile tanışmış oldu.

Eğitim çalışanlarının mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak, özlük haklarıyla ilgili bilgilendirmeler yapmak ve tecrübelerini paylaşmak amacıyla ortak akıl toplantıları ve zümre toplantıları düzenleyen Aktif Eğitimciler, bir taraftan da eğitim çalışanlarının sportif yönlerini ön plana çıkararak Isparta’da ilk defa öğretmenler arasında halı saha turnuvası düzenlemiş oldu. Daha önce bowling turnuvası ile adından söz ettiren Ispartalı Aktif Eğitimciler Sendikacılığın hakkını vermeye devam ediyor. Eğitim çalışanlarından gelen bütün taleplerin değerlendiren Isparta Aktif Eğitim-Sen, talepler doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

Turnuva Kasım ayına kadar devam edecek. Her hafta 5 maç oynanacak.

Turnuvaya katılan tüm eğitim çalışanlarına yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilerken aynı zamanda halı saha turnuvasında da başarılar diliyoruz.

 

 

Bu haber 684 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...