‘’Geleceğimizi konuşamıyoruz!’’

19 Eylül 2014 15:36

AK Partili Belediye Meclis Üyesi Mimar Kadir Özkan, 2071 yılını planlamak zorunda olduklarını ancak Mecliste madde tartışmaktan iş yapamadıklarını söyledi. Özkan, ‘’Yeni imar revizyonu yapmalıyız ve gelecek Isparta’yı konuşmak zorundayız’’ dedi.

AK Partili Belediye Meclis Üyesi Mimar Kadir Özkan, Isparta’nın en önemli sorunlarından birine parmak bastı: ‘’Konuşmaktan iş yapamıyoruz!’’ Yıllardır Isparta’da insanların konuştuğunu ancak icraatta hiçbir gelişmenin olmadığını savunan Özkan, ‘’Belediye Meclisinde de aynı sorunla karşı karşıyayız’’ dedi.

‘’2071’İ PLANLAMAK ZORUNDAYIZ’’

Bu konunun asla siyaset malzemesi olmadığını bildiren Özkan, ‘’Isparta için Kentsel Dönüşüm yapılmalıdır. Belediye Meclisi’nde ‘İmar Maddesi’ tartışmaktan Isparta’nın geleceğini konuşamıyoruz. Artık biz Isparta için 2071’i konuşmalıyız. Yeni İmar Revizyonu yapmalıyız. Odak nokta 2071 yılı olmalıdır. Bu uğurda Meclis çok ivedi bir şekilde İmar Revizyonu yapmalı. Bunun için de vizyon gerekiyor. Yollar, bulvarlar, yaşam alanları, ticaret sahaları… Her detay. En ince ayrıntısı ile düşünülmeli” dedi.

VALİ ÖZKAN’IN ÇABALARI HER TÜRLÜ TAKDİRE ŞAYAN

Öte yandan bu konuda Vali Vahdettin Özkan’ın çabalarını özenle takip ettiğini belirten Özkan, “Gururla izliyorum. Isparta için çırpınıyor. O gayreti, itinayı, tutkuyu başta Belediye olmak üzere tüm kurum ve kuruluşların da göstermesi gerektiğini söylüyorum” diye konuştu.

 

Bu haber 961 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...