Keçiborlu ve Uluborlu’da elektrik kesintisi

20 Eylül 2014 13:46

AKEDAŞ’tan yapılan duyuruya göre; 22 Eylül Pazar günü 03:00 ile 06:00 saatleri arasında Keçiborlu ve Uluborlu ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak.

Duyuruda; “Yatırım çalışmaları nedeniyle Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından (Keçiborlu TM’ de Tamyeli Enerji Üretim Yatırım A.Ş.’ nin fider bara bağlantısı ve testleri işi için) enerji kesintisi talep edilmektedir.

Şirketimizce söz konusu talep değerlendirilmiş olup, uygun görülen kesinti programı aşağıda sunulmuştur.

22 Eylül Pazar günü 03:00 ile 06:00 saatleri arasında Keçiborlu TM’ de yapılacak enerji kesintisinden; Keçiborlu İlçe Merkezi ile Senir Kasabası ve Tüm Köyleri, Uluborlu İlçesine bağlı; Dereköy ve Küçük Kabaca Köyleri, Gönen İlçesine bağlı; Güneykent Kasabasının Gümüşgün Mahallesi, İğdecik ile Gölbaşı Köyleri ve Süleyman Demirel Havalimanı ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.

Bu haber 765 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...