İş Platformu Büyükşehirlerde toplanıyor

22 Eylül 2014 18:25

IGSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alper Bayhan’ın girişimleriyle büyükşehirlerdeki Ispartalı işadamlarını buluşturan İş Platformu her geçen gün büyüyor. Son olarak Büyükşehirlere giden iş platformu, ilimize yeni yatırımlar kazandırabilir.

Isparta Girişimci Sanayici İşadamları Derneği(IGSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Alper Bayhan’ın girişimleri ile Antalya, İzmir ve Ankara gibi büyükşehirlerdeki Ispartalı işadamlarını bir araya getirmeye yönelik başlatılan İş Platformu hareket her geçen gün daha da büyüyor. IGSİAD Başkanı Alper Bayhan, daha önce Ispartalıların bir araya gelmekte zorluk çektiğini ve bunu görerek böyle bir platform oluşturmak istediklerini bildirdi.

BÜYÜK İŞLER YAPAN İŞADAMLARINI BİR ARAYA GETİRDİK

Eksikliğini hissettikleri Isparta lobisinin temellerini atmak ve güçlü hale getirmek için İş Platformu’nun oluşturulduğunu vurgulayan Bayhan, “Biz Isparta’da bir araya gelebiliyoruz. Ama ilimizden gitmiş olanlar Isparta’dan kopmuşlar. Bu kişiler de güzel işler ve yatırımlar yapıyor. Biz İş Platformu sayesinde Ispartalı olup da büyük işler yapan işadamlarımızı bir araya getirdik” dedi.

HİZMET SEKTÖRÜ ÜZERİNE BÜYÜK HEDEFLER KOYMALIYIZ

İş Platformu’nun ortak paydasının Isparta olduğunu dile getiren Bayhan, “Platform üyeleriyle dışarıdan Isparta nasıl görünüyor? Isparta için ne yapabilirizi konuşuyoruz. Isparta hizmet ağırlıklı gelişiyor. Bunun üzerine büyük hedefler koymalıyız” şeklinde konuştu.

20 YILDIR GELMİYORMUŞ 7 MİLYONLUK YATIRIM YAPTI

Öte yandan Ispartalı olup da 20 yıldır memleketine uğramayan İşadamı Bülent Sarıgül’le İş Platformu sayesinde Isparta Organize Sanayi (OSB) Bölgesi’ne 7 milyon liralık yatırım yaptığını dile getirdi. Bayhan, “Bülent Bey çocukluğundan beri Isparta’ya gelmemişti. OSB’ye götürdüm kendisini. Hindistan’a yatırım yapmak istediğini söyledi. Ben de kendisine burada teşvik yok biz size dostluğumuzu verebiliriz dedik. Kendisi de buradan bir yer satın alma kararı verdi. Binasının büyük bir bölümü bitti. Yakında inşallah açarız. Kendisi teknolojik ürünler de üretebiliyor. Nitelikli ve mühendis isteyen üretim yapıyor” dedi.

 

 

Bu haber 726 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...