IGİAD, yeni üyelerle gücüne güç katmaya devam ediyor

23 Eylül 2014 18:37

Isparta Genç İş Adamları Derneği (IGİAD) üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hakan Gökdoğan tarafından düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Bolu Dağı Mangal Evi’nde gerçekleştirilen kahvaltı programına Vali Vahdettin Özkan katıldılar.

Vali Özkan, kahvaltı davetinden dolayı memnuniyetini ifade ederek Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Kahvaltı esnasında dernek üyeleri firmaları hakkında bilgi verdiler.

Vali Özkan, IGİAD üyelerine hitaben; “Sizlerin çaba ve alın teriniz toplumu motive ediyor ve ekonomiye yön veriyor” dedi.

Özkan, iş adamlarının var olan potansiyeli en iyi şekilde değerlendirerek katma değer meydana getirmeleri ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaları gerektiğini vurguladı.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hakan Gökdoğan, katılımından dolayı Vali Özkan’a teşekkür ederek, IGİAD’ın dinamik  ve güçlü bir aile olduğunu, yeni üyelerin derneğe katılımıyla dernek sinerjisinin daha da yükseleceğini belirterek yeni üyelere hoş geldiniz dedi. 

Isparta OSB Yönetim Kurulu üyesi İrfan Özkutlu, Vali Özkan’a mania planıyla ilgili katkılarından dolayı teşekkürlerini ifade etti. Mevcut OSB’de bulunan parsellerin yatırım için yeterli büyüklükte olmadığını ve halen yatırım için kullanılmayan parsellerin 5 yıllık süre içersinde yatırımda bulunulmaması halinde geri alınacağının altını çizdi.

Kahvaltı sonunda derneğimize yeni katılan üyelerimiz; Hüseyin Serkan Aktuna, Ahmet Yüceer, Ömer Özgür Akkaş, Merih Ünal, Emel Kaya, Nuri Balbay ile Hilmi Yıldırım’a, Vali Vahdettin Özkan ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından rozet takıldı.

 

 

Bu haber 2353 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...