ITSO’dan üyelerine büyük hizmet

24 Eylül 2014 18:14

ITSO üyelerini, geçtiğimiz hafta sonu İstanbul’da düzenlenen ‘Bayim Olur musun Fuarına götürdü, önümüzdeki hafta sonu da yine İstanbul’da düzenlenen Ahşap fuarına götürecek.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerini yurtiçi ücretsiz fuar gezilerine götürmeye devam ediyor. Yıl içinde Antalya, Bursa, Konya, İzmir, Gaziantep gibi illerde düzenlenen farklı fuarların ardından ITSO yetkilileri, üyelerini İstanbul CNR Fuar merkezinde düzenlenen ve  büyük zincir fast food markalarına dek büyük zincir markaların ve zincir haline gelmek isteyen bir çok markanın yer aldığı Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’na götürdü.

 Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kabalak ve Meclis Üyesi İhsan Akçakanat ile 44 ITSO üyesinin katıldığı fuarda oda üyeleri ikili iş görüşmeleri yaparak, yeni markalarla tanışma imkanı buldular.

Konuyla ilgili açıklama yapan ITSO Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya, Türkiye’nin uluslararası platformda tanıtılmasına katkı sağlayan, yeni marka ve zincirlerin lisans anlaşmaları yapmasına, yeni markaların Türkiye pazarına girmesine ve Türk zincirlerinin yurt dışına açılmasına ön ayak olan fuarın ITSO üyeleri adına yararlı olduğunu söyledi.

Yurtiçi ve yurtdışı fuar gezileriyle  üyelerine sektörel gelişmeleri yakından takip etme ve görme fırsatı sunduklarını belirten Başkan Yardımcısı Sarıkaya, “Oda üyelerimiz fuarlara daha fazla ilgi göstermeli.”dedi.

Fuarların işadamları açısından önemine değinen Sarıkaya, şu bilgileri verdi:

“Sektörel olarak düzenlenen fuarlar odamız üyeleri açısından önemli ölçüde amacına ulaşıyor. Gerek Antalya gerekse İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinde düzenlenen fuarlara odamız talep olması halinde ücretsiz gezi düzenliyor ve hangi fuar varsa ilgili üyeler bilgilendirilip ücretsiz olarak götürüyoruz. Katıldığımız bu fuarlarda da sektör temsilcisi üyelerimiz yeniliklerle tanışma ve iş bağlantıları kurma fırsatı yakalıyorlar. Fuarların diğer bir avantajı da sektör temsilcilerinin birbirleriyle iletişimi pekişiyor ve birlikte hareket etme kararları daha kolay alınabiliyor. Daha çok fuar düzenleme ve fuarlara katılmamız için öncelikle üyelerimizin talepleri gerekiyor. Biz gruplarımıza faaliyet alanlarıyla ilgili fuarların duyurularını yapıyoruz. Üyelerimizden daha çok ilgi ve talep bekliyoruz. Fuara katılan üyelerimize de teşekkür ediyoruz.“

AHŞAP FUARINA DAVET

Ayrıca ITSO Başkan Yardımcısı Sarıkaya, 27-Eylül-1 Ekim 2014 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Ağaç, İşleme Makineleri, kesici Takımlar, El Aletleri Fuarına 27 Eylül Cumartesi günü sektör temsilcisi üyeleri ücretsiz götüreceklerini bildirdi. Fuara katılmak isteyen üyelerin 24 Eylül Çarşamba günü saat 17.30’a kadar isimlerini 232 94 96  numaralı telefona bildirmeleri gerektiğini belirten Sarıkaya, “Üyelerimizin bu fuara katılımlarını bekliyoruz.”dedi.

Bu haber 740 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...