ÇAĞRI MERKEZİ YATIRIMI GERÇEKLEŞİYOR

24 Eylül 2014 18:21

Bir süre önce gazetemiz aracılığıyla bir GSM devinin Isparta’nın da içinde bulunduğu bir ile 450 kişinin istihdam edileceği çağrı merkezinin kurulacağını duyurmuştuk. İşte o yatırım yerini buldu. Başta Vali Vahdettin Özkan ve ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in gayretleriyle çağrı merkezinin Isparta’ya kurulmasına karar verildi. Ayrıca ilk etapta 450 kişi olarak duyurulan yatırımın 750 kişi kapasitesine çıkarıldığı öğrenildi.

Isparta bu sefer büyük balığı kaçırmadı. Konunun takipçisi oldu ve isteyince bir şeylerin başarıldığı ispatlandı. Son birkaç yıldır farklı firmalar aracılığıyla ilimize kazandırılmaya çalışılan çağrı merkezi hayali gerçekleşiyor. Hem de Türkiye’de sayılı kapasiteye sahip çağrı merkezlerinden. Bilindiği üzere gazetemiz aracılığıyla Isparta’ya çağrı merkezi kurulacağı açıklanmış ancak Burdur kurduğu temaslarla bu yatırımı elimizden kapmıştı. Şimdi de bir GSM devinin Isparta’nın da içinde bulunduğu bir ile çağrı merkezi açmayı planladığı ve araştırmalarını sürdürdüğünü duyurmuştuk. Geçtiğimiz günlerde müjdeli haber Isparta’ya geldi ve bu yatırım Isparta’da kaldı.  

750 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK

Başta Vali Vahdettin Özkan ve ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in yoğun girişimleri sonuç verdi. Çağrı merkezi ilk etapta 750 kişi ile faaliyetine başlayacak. Kısa süre içinde GSM devi yetkililerinin Isparta’ya gelerek yatırım için yer seçeceği öğrenildi.

LİSE MEZUNLARI VE ENGELLİLER TERCİH EDİLECEK

Öte yandan çağrı merkezinde istihdam edilmesi planlanan elemanların da detayları belli oldu. Merkezde özellikle lise mezunları ve engelli vatandaşların istihdam edileceği bildirildi.

 

Bu haber 1243 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...