Gençlik Merkezi’nden Ücretsiz kurs faaliyetleri

27 Eylül 2014 13:25

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi, 7-29 yaş grubu gençler için ücretsiz kurslar düzenliyor. Uzman eğiticiler nezaretinde verilecek olan kurslara kayıtlar İse Gençlik Merkezinde yapılabilecek.

Konu ile ilgili duyuruda; “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz Gençlik Merkezi tarafından gençlerimizin boş zamanlarını daha etkili ve faydalı değerlendirmeleri açısından sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikler çerçevesinde ilgi,istek ve yetenekleri doğrultusunda kendilerini geliştirmek amacıyla okuyan ve okumayan gençlerimize belli program dahilinde uzman eğiticiler nezaretinde; İşaret Dili, Aerobik-Step, İngilizce, Tezhip-Hat, Diksiyon, Bando Takımı, Pilates, Almanca , Photoshop, İzcilik, Mehteran Takımı, Çello, Bağlama, Gitar, Keman, Ney, Halk Müziği Koro Çalışmaları, Halk Oyunları, Fotoğrafçılık, Resim, Ebru, Satranç, Model Uçak, Mangala, Tiyatro, Osmanlıca, Minyatür Halı, Tığ ve İğne Oyası faaliyetleri yapılacaktır.

Tüm bu faaliyetler 7-29 yaş grubu gençlerimize ÜCRETSİZ olup, kayıtlar İl Müdürlüğümüz Gençlik Merkezinde yapılacaktır”.

 

 

Bu haber 845 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...