Zabıta bayram tedbirlerini artırdı

27 Eylül 2014 13:32

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yaklaşan Kurban Bayramı nedeni ile gıda ürünleri satış ve imalathanelerine yönelik yapmış olduğu denetimlerini artırdı. Hedef vatandaşın bayramı rahat huzur ve güvenli alışveriş yapmasını sağlamak.

Bayramların olmazsa olmazlarından biri olan tatlılar Kurban Bayramı’nda da alışverişte en rağbet gören ürünlerin başında geliyor. Bütün hamur işi yapan firmalar Bayram’a yaklaştığımız şu son günlerde tatlı yetiştirme telaşı içerisinde. Belediye Zabıta Müdürlüğü de halkın rağbet gösterdiği tatlı imalatçılarına yönelik çalışmalarını artırdı. Gıda Mühendisi ve Zabıta Memuru eşliğinde şehir merkezinde üretim yapan firmalar tek tek kontrol edildi. Zabıta Müdürlüğü yapılan tatlıların hamurundan, içerisine katılan tüm ürünleri didik didik kontrol etti. Ayrıca Zabıta Müdürlüğü çalışma ortamı ve hijyen üzerine hassasiyetle durdu. Yasal olarak bulunması gereken evraklarda tekrar gözden geçirildi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Kurban Bayramı Dolayısı ile Zabıta Müdürlüğümüze vermiş olduğum talimat doğrultusunda hareket etmektedirler. Halkımızın satın aldığı ürünler üzerinde hassasiyetle çalışmalarını sürdürmektedir. Şehrimizde yaptığımız rutin denetimlerde ufak tefek kusurlar haricinde önemli bir soruna rastlanmaması beni oldukça memnun etmiştir” dedi.

 

Bu haber 678 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...