Teknik Bilimler MYO Akademik Kurulu toplandı

29 Eylül 2014 16:16

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu toplantı salonunda gerçekleştirilen Akademik Kurula; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Talip Türcan, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nazım Uçar ve akademik personel katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nazım Uçar, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun 2007 yılında kurulduğunu, 2008 yılında da Isparta Meslek Yüksekokulundan ayrılarak şimdiki mevcut durumuna geldiğini belirtti. Teknik Bilimler MYO’nun bu gün çok başarılı bir konumda olduğunu belirten Uçar; “Arkadaşlarımın da özverili çalışmalarıyla Teknik Bilimler MYO’nun daha iyi bir konuma gelecek” dedi. Meslek Yüksekokulunun talep ve ihtiyaçlarını belirten Uçar, konuşmayı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Talip Türcan'a bıraktı.

Yöneticilere düşenin , hukukun üç  temel işlevini gerçekleştirmek olduğunu söyleyen Prof. Dr. Talip Türcan , bunların da düzeni korumak, adaleti sağlamak ve pratik ihtiyaçları karşılamak olduğunu belirtti. Yöneticilerin başarısının, aralarında kimi zaman çelişik ilişkiler bulunan bu işlevler arasında mümkün olan en iyi dengeyi kurmaktan geçtiğini ifade eden Türcan ,yeni bir dünya için öğrencilerin iyi yetiştirilmesi vebalini taşıdığımızı vurguladı ve Akademik Genel Kurulun başarılı geçmesini diledi.

 

Bu haber 913 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...