238. cadde de dayanıklı asfaltına kavuştu

30 Eylül 2014 17:09

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın şehir merkezinde başlatmış olduğu alt yapısı tamamlanmış dayanıklı ve kalıcı asfalt kaplama çalışmaları hızla devam ediyor. Araç trafiğinin yoğun olduğu caddelerden başlayarak mahalle aralarındaki caddelere doğru yayılan bu çalışma ile Isparta’nın hem altyapı problemi çözülüyor hem de yıpranmış olan yolları yeniden yapılarak standartların üzerinde bir çalışma ile kalıcı ve dayanıklı asfaltına kavuşuyor.

Belediye bu çalışmalarının birini de bu günlerde Işıkkent ile Binbirevler mahallesinin ortaklaşa kullandığı4 kmuzunluğu olan 238 cadde de sürüyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü her cadde de olduğu gibi bu caddenin de bir an önce faaliyete geçmesi için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Hatta ilgili müdürlük hafta sonlarını da mesaiye dahil ederek yolun bir an evvel açılması için gayret gösteriyor.

238. caddedeki  çalışmaları Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da her cadde de olduğu gibi bu cadde deki çalışmaları fırsat buldukça kontrol ediyor. Önceki gün de Günaydın çalışma sahasına giderek ilgililerden bilgi aldı. Günaydının bu incelemesinde Işıkkent Mahalle Muhtarı ve binbirevler mh muhtarı da hazır bulundu. Her iki mahalle muhtarı da yapılan çalışmalar konusunda Günaydın’a teşekkür ederken, mahalle aralarının da kalıcı asfalt kaplama çalışması yapılması isteğinde bulundular.

Günaydın’da yaptığı açıklamada, “Belediye Fen İşleri Müdürlüğümüz bu günlerde Işıkkent ve Binbirevler mahallemizin kullanmış olduğu 238. Cadde de çalışmalarını sürdürmektedir. Burada sadece asfalt değil aynı zamanda alt yapı sorunlarını da çözüyoruz. Gördüğünüz gibi bir tarafta asfalt kaplama çalışması yapılırken bir tarafta da alt yapı hizmetleri sürmektedir. Alt yapı hizmetleri sonrası stabilize malzeme dökülerek yolumuz kalıcı ve asfalt kaplaması tamamlanmış olacak. Sanırım bu yolumuz da birkaç gün içerisinde tamamlanmış olacak. Her iki mahalle muhtarımız da bu yolda çalışmanın yapılması için sürekli talepte bulunuyordu. Bu gün de muhtarlarımızın taleplerini yerine getirmiş oluyoruz. Yolumuz halkımıza hayırlı olsun” dedi.

 

Bu haber 650 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...