Başkan Şengöl, hukuk öğrencilerini ağırladı

1 Ekim 2014 18:38

Hafta sonu Eğirdir’e gelen Hukuk Fakültesi öğrencileri Eğirdir’e hayran kaldıklarını belirterek ev sahipliği ve rehberlikte bulunan Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e teşekkür ettiler.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerini rekreasyon alanında bulunan misafirhane ‘de ağırladı.

Eğirdir’e gelen yaklaşık 130 kişilik Hukuk Fakültesi öğrencileri ilk önce rekreasyon alanında bulunan misafirhanede kahvaltı ikram eden Şengöl, burada yaptığı konuşmasında “ Hukuk Fakültesi Adalet ve Hukuk Kulübü Başkanı Oğuzhan Azrak, Gamze Toprak ve Hukuk Fakültesi Öğrenci Temsilcisi Abdullah Cakacı’ya  bu organizasyonu tertip ettikleri için çok teşekkür ederim.  Bizim için sizin gibi öğrencileri burada ağırlamak büyük mutluluk, hepiniz güzel ilçemize hoş geldiniz” dedi.

Başkan Şengöl’ün konuşmasının ardından Hukuk Fakültesi Adalet ve Hukuk Kulübü Başkanı Oğuzhan Azrak ise yaptığı konuşmasında “Bu senenin ve yeni yönetimimizin ilk programını Eğirdir Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’ün sayesinde Eğirdir’de gerçekleştireceğiz.  Kendisine bize verdiği destek ve önemden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Tanışma kahvaltımıza katılım gösteren 127 arkadaşımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Programın en güzel şekilde gerçekleşmesi amacıyla bir hafta boyunca gerek stantlarda gerekse kahvaltı programı sürecinde özveriyle hareket eden tüm yönetim kurulu arkadaşlarımın ve belediye personellerinden Emrah Çelik ve Süleyman Ateş abimizin emeğine sağlık” dedi.

Rekreasyon alanındaki kahvaltısının ardından Can ada turu yapan öğrenci grubu burada 8 kişilik gruplar halinde kayıkla Eğirdir’ turu yaptılar. Eğirdir turunun ardından Akpınar Seyir terasına giden Hukuk Fakültesi öğrencileri akşam saatlerinde Eğirdir’den ayrıldılar.

Hukuk Fakültesi Öğrenci Temsilcisi Abdullah Cakacı “ Eğirdir gezisi sonunda arkadaşlarının Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün misafirperverliğinden ve Eğirdir’e hayran kaldıklarını belirterek ilerleyen tarihlerde tekrar biz gezi düzenleyerek, Eğirdir’i bütün Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencilerine tanıtılması gerektiğini ve bunun için elinden geleni yapacağını kaydetti.   Programda Öğrencilere Eğirdir Belediyesi Basın personeli Emrah Çelik rehberlik etti.

 

 

Bu haber 811 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...