Günaydın İnşaatçılarla biraraya geldi

1 Ekim 2014 18:51

İnşaat faaliyetleri gurubu Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) yönetimini oluşturan guruplar arasında İnşaat sektörü ile uğraşan ve bu gurupta yer alan üyeler dün saat 10.00’da Belediye Başkanı’nı makamında ziyaret ettiler.  ITSO Başkan vekili Metin Çelik ve İnşaat Faaliyetleri gurubu yönetim kurulu üyeleri Günaydın’la yaklaşık bir saat görüş alışverişinde bulundular. Isparta’nın yaşanılabilir bir kent yarışında birinci sıraya yükselmesi ve şehir peyzajı hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

ITSO Başkan Vekili Metin Çelik ziyaret amaçlarını değerlendirirken, “Yerel seçimler yapılalı 6 ay oldu ama hem başkanımızın yoğun iş temposu hem bizim yoğun tempomuz nedeniyle hayırlı olsun ziyaretini bugün yapma fırsatı bulduk. İnşaat Faaliyetleri gurubu olarak yapmış olduğumuz bu ziyarette’de meslektaşlarımızın karşılaşmış oldukları sorunlara çözüm bulmak için buradayız” dedi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da yaptığı açıklamasında ziyaretin olumlu geçtiğini dile getirerek, “şehrimizi ülkemize değil dünyaya örnek bir il yapma yolunda gayretlerimiz devam etmektedir. Şehrin imarı da yeşillendirme kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu vesile ile İnşaat sektörü ile uğraşan meslektaşlarımız ile bir araya geldik. Şehri taş yığını haline getirme yerine yaşanılabilir kent içerisinde birinci olma hedefi ön plana çıkmıştır. Bu konuda da inşaat firmaları aynı noktaya vurgu yapmaktadır. Hedeflediğimiz noktaya  arkadaşlarımızın sağduyusu ile ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

 

 

Bu haber 768 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...