“Partim isterse yüzde 99 adayım”

1 Ekim 2014 18:55

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, partisinden ve yakın çevresinden kendisine milletvekili adayı olması konusunda yoğun talep geldiğini belirterek “Beni milletvekili adayı olarak görme konusunda olumlu bir fikir ağır basarsa aday olacağım. Çünkü Isparta’dan sorunlara kafa yoran, çalışan, partiyle iç içe olan bir milletvekili çıkması lazım” dedi.

2015 Genel Seçimlerine daha uzun bir süre olmasına rağmen ilk milletvekili aday adayı kendini gösterdi. CHP İl Başkanı Vedat Şenol, şu anda partisinden ve vatandaşlardan kendine yoğun bir talep olduğunu bildirdi.

“ANCAK ÖN SEÇİM OLURSA KABUL EDECEK”

Aday olmasının bir şarta bağlı olduğunu açıklayan Şenol, “Ben şöyle bir düşünceye sahibim; Merkez yoklamasına kesinlikle karşıyım. Eğer Genel Merkezimiz Isparta’da ön seçim yapmama kararı alırsa böyle bir düşüncem olamaz. Yüzde 100 demesem bile yüzde 99 destek gelirse aday olurum. Yönetici arkadaşlarım, partideki sevdiğim dostlarımın fikrine başvuracağım. Beni milletvekili adayı olarak görme konusunda olumlu bir fikir ağır basarsa aday olacağım. Çünkü Isparta’nın artık çalışkan, hem hizmet eden hem partisini koruyan maddi manevi kollayan ve kırsal kesimi de ihmal etmeyen bir milletvekiline ihtiyacı var. Bu çok önemli. Isparta’nın sorunları çok. Bu konuda kafa yoran, çalışan, partiyle iç içe olan bir milletvekili çıkması lazım.

“MİLLETVEKİLLERİ BÜROKRASİ TABANINDAN GELMEMELİ”

Ben ithal adaya, dışarıdan göndermelere partinin tozunu yutmadan, birilerinin desteğiyle aday olan insanlara kişiliği ne olursa olsun karşıyım. Ama artık siyasette Isparta gibi küçük illerde milletvekilleri bürokrasi tabanından gelmemeli” diye konuştu.

Bu haber 786 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...