Altınbaşak Masa Tenisinde tüm madalyaları topladı

15 Ekim 2012 19:16

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri içerisinde Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Masa Tenisi turnuvasında Özel Altınbaşak Lisesi öğrencileri tüm madalyaları topladı.

Çekişmeli geçen maçlar sonunda Özel Altınbaşak Lisesi öğrencisi Bilal Altuntaş Isparta Birincisi oldu. Ayrıca Isparta’da ilk dört dereceyi Özel Altınbaşak Lisesi öğrencileri elde ettiler.

Burak Çakır, Isparta İkincisi; Ramazan Burak Erdoğan Isparta Üçüncüsü; Yusuf İrgün Isparta Dördüncüsü oldu.

Tarih Öğretmeni aynı zamanda Masa Tenisi Takımı Antrenörü İbrahim Kocabaş çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini ve bunun verimini aldıklarını söyledi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Musab Yıldırım ise Okul olarak bir çok branşta çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Yıldırım, öğrencileri ders dışındaki vakitlerini spor etkinliklerine katılarak değerlendirdiklerini, okul içinde Basketbol,Masa Tenisi, Voleybol,Futsal, Kort Tenisi, Güreş,Hentbol, Badminton, Kayak ve Atletizm takımlarının olduğunu ifade etti.

Okul Müdürü Vahit Çiftçi, ise öğrencilerin başarılarından dolayı mutlu olduğunu Antrenör ve öğrencilerini tebrik ettiğini ifade etti. Ayrıca Sav’a yeni açılan okulun ilk resmi başarısı olduğundan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

 

 

 

Bu haber 1161 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...