CHP İl Başkanı Şenol’dan Bayram kutlaması

2 Ekim 2014 17:57

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Şenol’un mesajı şöyle: “Bayramlar; dostlukların canlanması, üzüntülerin yerini sevincin alması, yardıma muhtaç olanlara yardım elinin uzatılması, kimsesizlere sahip çıkılması ve insanlar arasındaki dargınlığın yerini sevgi ve muhabbetin alması açısından bir fırsat olarak görülmelidir. İnsanların dargınlık ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak birbirine yaklaştığı, insan ilişkilerinin güçlendiği, yoksulların gözetildiği, komşuların ve akrabaların unutulmadığı bayramlar insanı insan yapan değerlerin yaşatılarak dostluk ve kardeşliğin gelişmesine, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun toplumda yerleşip güçlenmesine aracı olmuştur.

Kırgınlıkları unutarak yapılacak ziyaretlerin kimsesizlere, yardıma ihtiyacı olanlara yalnız olmadıklarını göstererek dayanışma duygusu içinde yapılacak yardımların bayramı tüm güzellikleriyle en güzel şekilde yaşamamızı sağlayacağı gibi birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek toplumsal barış ve huzurumuza büyük katkılar sunacaktır.

Uzun bayram tatili nedeniyle yola çıkacak olan vatandaşlarımızın trafik yoğunluğunu dikkate alarak trafik kurallarına uymaları konusunda gereken dikkat ve özeni göstermelerini, bayramlarını acıya dönüşmeden sevdikleriyle birlikte huzur içinde geçirmelerini dilerim.

Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diler; tüm İslam dünyasının, şehrimizde görev yapan kamu çalışanlarının, vatani görev yapan askerlerimizin, üniversite öğrencilerimizin, basın emekçilerimizin ve hemşehrilerimizin bayramını kutlar sağlık ve mutluluk dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunarım.

CHP ISPARTA İL ÖRGÜTÜNDE BAYRAMLAŞMA 5.9.2014 PAZAR GÜNÜ (2. BAYRAM ) SAAT 12.00- 15.00 ARASINDA İL BİNAMIZDA YAPILACAKTIR”.

 

Bu haber 611 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...