Eğirdir Belediyesi, Kurban Bayramında nöbetçi fırınları belirledi

2 Ekim 2014 18:04

Eğirdir’de Kurban Bayramı’nın ilk gününde fırınlarda ekmek çıkmayacak.

Kurban Bayramı’nda ekmek çıkaracak fırınların listesi şöyle; Kurban Bayramı 2. Günü Salih Azgınböcü ve Süleyman Korkmaz, Kurban Bayramı 3. Günü Unpa Limited Şti ve Musa Demiralp, Kurban Bayramı’nın 4. Günü Okan Akoç ve Ali Özbek ile Abbas Özdemir ekmek çıkaracak. 8 Ekim 2014 günü itibariyle bütün fırınlar ekmek çıkarmaya devam edecek.

Bayramlaşma 1. gün

Kamu kurum ve kuruluşları ile halkımızın bayramlaşması, Kurban Bayramı’nın 1. Günü olan 4 Ekim 2014 Cumartesi günü saat: 12.40-13.15 arasında Eğirdir Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilecektir.

Kurban Kesim yerleri belirlendi

Eğirdir Kurban Hizmetleri Komisyonu kararına göre, Kurban satış yeri olarak Pınarpazarı Mahallesi’ndeki Pazar yeri, Kurban Kesim yeri olarak, Belediye Mezbahanesi, Pınar Pazarında bulunan açık mezbahane, Huzurevi ile Bağlar Mahallesi kurs ve okul talebelerine yardım derneği öğrenci yurdunda kurban kesimleri yapılabilecek.

Kabristan ziyareti için Belediye ücretsiz araç kaldıracak

Kabristan ziyareti yapmak isteyen vatandaşlar için Eğirdir Belediyesi tarafından 3 Ekim 2014 Cuma günü Hızırbey Cami önünden ücretsiz olarak otobüsler kaldırılacak.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Kurban Bayramı münasebetiyle tebrik mesajı yayınladı. Başkan Ömer Şengöl mesajında, “Birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara ulaşmak dileğiyle tüm halkımızın Kurban Bayramını kutlar, saygılar sunarım” dedi. Ayrıca Şengöl mesajında,   vatandaşlardan Kurban Hizmetleri Komisyonunca belirlenen kurban Kesim yerleri dışında, park, cadde, sokak, meydan gibi umuma açık veya kurban kesimi için uygun olmayan yerlerde kurban kesimi yapılamamasını istedi.

Bu haber 797 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...