Başdeğirmen’den bayram tebriği

2 Ekim 2014 18:07

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında tüm İslam Alemi’nin bayramını kutladı. ITSO’nun Bayramlaşma töreninin Valilik, Belediye, Ticaret Borsası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile birlikte Birinci Bayram Günü saat 14.00- 14.30 arasında Barida Otel’de yapılacağını belirten ITSO Başkanı Başdeğirmen, tüm üyelerini bayramlaşmaya davet etti. 

Bayramların, dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, aynı zamanda toplumda  birlik ve beraberlik  şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günler olduğunu belirten ITSO Başkanı Başdeğirmen’in açıklaması şöyle:

"Bayramlar coşku, sevinç, neşe ve huzur kaynağı olmasının yanı sıra, birey ve toplum hayatını güzelleştiren en önemli manevi zenginliklerimizdendir. Ayrıca bayramlar kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır. Bu duygu ve düşüncelerle, barış ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği mutlu yarınlara ulaşmak dileğiyle, Kurban Bayramı'nın Tüm İslam alemine, Ispartalı hemşehrilerimiz ve değerli üyelerimize mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.”

 

Bu haber 617 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...