Türk Telekom’dan yeni müşterilerine fırsat

15 Ekim 2012 19:18

Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom evlerine telefon hattı bağlatmak isteyen müşterilerine çok avantajlı bir kampanya sunuyor. Türk Telekom’a yeni abonelik başvurusunda bulunan müşteriler, Ev Avantaj 200 tarifesini seçtiklerinde, tarife kapsamındaki dakikalarına ek olarak 5 ay boyunca her yöne özgürce konuşabilecekler. Müşteriler, kampanya kapsamında şehiriçi, 444’lü özel servis numaraları ve şehirlerarası ev telefonları yönüne 3 bin dakika, yurtiçi GSM ve 1. kademe milletlerarası yönüne ise 200 dakika bedava arama yapma fırsatını yakalayacaklar.

Türk Telekom, ev telefonu üzerinden değer yaratmak ve müşterilerinin bütçelerine katkıda bulunmak için özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. 31 Aralık 2012’ye kadar Türk Telekom’a abonelik başvurusunda bulunan ve Ev Avantaj 200 tarifesini seçen müşteriler bu tarifeden gelen 200 dakikaya ek olarak 5 ay boyunca her ay özel servis numaraları, şehir içi ve şehirlerarası yönlerine 3 bin dakika bedava konuşma hakkına sahip olacak, GSM ve 1. Kademede yer alan ülkeler ile de her ay 200 dakika doya doya konuşma imkânı bulacak.

Kampanya şartları ile ilgili detaylı bilgilere 444 1 444 numaralı Türk Telekom Çağrı Merkezi’nden, Türk Telekom bayi ve ofislerinden veya www.turktelekom.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Bu haber 671 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...