Emrespor deplasmanda kayıp: 2 – 1

15 Ekim 2012 19:19

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’taki Isparta temsilcisi Emrespor, ligdeki 6. karşılaşmasında grubun güçlü takımlarından Kahramanmaraş Belediyespor’la deplasmanda karşı karşıya geldi ve maçtan mağlup ayrılarak taraftarlarını üzdü.

Deplasmanda Kahramanmaraş Belediyespor il karşı karşıya gelen Emrespor 11. Dakikada filelerinde golü gördü. Gol evsahibi takımın oyuncusu Nuri Terliksiz’den geldi. Terliksiz, iyk yarının sonucunu da belirleyen golü atmış oldu. İlk Yarı ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona erdi. 1-0

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan ekip Emrespor oldu. Emrespor ikinci yarının 67. Dakikasında beraberlik golünü Alihan Ünal’ın ayağından buldu. 1-1.

Emrespor, ikinci yarıda beraberlik sonrasında üstünlüğü ele geçirmek için ataklarını artırdı, ancak sonuç vermedi.

Emrespor’un maçtaki beraberliği sadece 6 dakika sürdü. Maçın 73. Dakikasında Kahramanmaraş Belediyespor geliştirdiği atakla Ersin Şen’in ayağından ikinci golü buldu. 2-1.

Emrespor bu dakikadan sonra yine beraberlik arayışlarına girdi. Her iki takımda birbirlerinin kalesine geliştirdiği ataklarda sonuç bulamayınca maç ev sahibi takım Kahramanmaraş Blediyespor’un 2-1 üstünlüğü ile sora erdi.

Emrespor, bu mağlubiyetle 8 puanda kalarak 8.sıradan 10. Sıraya geriledi.  

Bu haber 1306 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...