113 Cadde asfaltlandı

15 Ekim 2012 19:22

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nce çalışmaları başlatılan 113 Cadde’nin ilk etabı olarak bilinen Fevzi Paşa İlköğretim Okulu ile eski hal kavşağı arasında kalan bölümün ilk kat asfaltı tamamlandı. Fevzi Paşa İlköğretim Okulu ile belediye arasında kalan bölümün ise stabilize çalışmasına başlandı. Salı günleri cadde üzerinde pazar kurulması dolayısıyla 113 Caddenin belediyeye kadar ulaşımın asfaltı ise çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını yürüten belediye ekipleri 113 Cadde’de yağmursuyu hatlarını döşedi. Kanalizasyon, içme suyu hatları elden geçirildi ve yenilendi. Yine caddede doğalgaz firmasınca çalışmalar da pazartesi günü itibariyle tamamlandı.

Çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hüseyin Altın, 113 Cadde’nin800 metreuzunluğunda olduğunu belirtti. Caddede tüm altyapı çalışmalarının tamamlandığını hatırlatan Altın, doğalgaz firmasınca da tüm servis hatlarının bitirildiğini ifade etti. 113 Cadde’nin Fevzi Paşa İlköğretim Okulu ile eski hal kavşağı arasındaki stabilize çalışmalarının cumartesi günü itibariyle tamamlandığını ve asfaltının pazartesi günü itibariyle tamamlandığını dile getirdi. Halk pazarı olması dolayısıyla 113 Cadde’nin Fevzi Paşa ile belediye kısmının asfaltlanması işleminin ise Çarşamba günü itibariyle yapılarak tamamlanacağını söyledi.

 

Bu haber 815 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...