‘’Çağrı Merkezi kaçmadı’’

13 Ekim 2014 16:54

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, ilimize bir GSM devi tarafından yapılması planlanan Çağrı Merkezi için yer arayışında olduklarını ve alternatif birkaç yeri şirkete sunduklarını duyurdu.

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, daha önce de gazetemiz aracılığıyla duyurduğumuz 1000 kişinin istihdam edileceği Çağrı Merkezi’nin yer bulamadığı için Isparta’dan gideceği şeklindeki söylentilere açıklık getirdi. Konuyla ilgili Vali Vahdettin Özkan ile birlikte görüşme yaptıklarını bildiren Zabun, ‘’Devletin elinde bulunan imkânlar nelerdir, nereyi bu iş için tahsis edebiliriz, bunun üzerinde gerekli istişareleri yaptık. 1-2 alternatif yer var. Bu konuyla ilgili altyapı hazırlıkları sürüyor. Bu yerler de teklif olarak firma yetkililerine iletilecek. Muhtemelen herhangi bir sıkıntı oluşmadan sonuç alınacaktır.

‘’DAHA ÖNCE KAMU BİNASI OLARAK KULLANILAN YERLER VAR’’

Daha önce kamu binası olarak kullanılan birkaç alternatifimiz var. O alternatiflerden birisi karşılıklı olarak uygun görürse değerlendirilecek. Biz de gerekli gayreti gösteriyoruz. Özellikle yatırımı yapmak isteyen şirketin talepleri var. Bu taleplere göre imkân sunmanız gerekiyor. Bunun için imkânları sunmaya gayret gösteriyoruz. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Yatırımın kaçtığı şeklindeki yorumlara itibar edilmemeli’’ dedi.

 

Bu haber 718 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...