“Isparta İli Turizm Stratejileri ve Eylem Planının Geliştirilmesi” Teknokentte Değerlendirildi

15 Ekim 2014 14:44

Göller Bölgesi Teknokenti ile Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü tarafından düzenlenen “Isparta İli Turizm Stratejileri ve Eylem Planının Geliştirilmesi” konulu toplantının dördüncüsü yapıldı.

Teknokent Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. İrfan Ateşoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, SDÜ İİBF Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Demir, Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ömer Akgün Tekin, Barida Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Sami Öngör, Akkanat Holding CEO’su Bekir Akkaş, İl Genel Meclis Üyesi Fevzi Özdemir, Isparta İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Mehmet Uçan, Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İrfan Kayacan, BAKA Isparta Stratejik Yönetim ve Koordinasyon Birimi uzmanları Lokman Pehlivan ve Yusuf Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Resul Taştan ve THY Isparta Temsilcisi Zeki Topkara katıldı.

Toplantıda, kamu kurumları, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte Isparta’nın turizm çeşitliliği ve Isparta’yı marka şehir yapma yönündeki düşünceler değerlendirildi.

Toplantının ardından, toplantı heyeti SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Cengiz Kayacan’ı makamında ziyaret etti.

 

Bu haber 694 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...