‘’Şehrimizi itibar açısından mürdümüzüm yaptılar!’’

15 Ekim 2014 14:52

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Kadir Dal, İstanbul yolundaki kaldırımlar ve orta refüjlerdeki otların büyüdüğünü ve şayet belediye tarafından proje yapılması halinde karayollarının burası için bedel ödediğini gündeme getirdi. Böyle bir projenin hem İstanbul hem de Sav yolunda uygulanması sayesinde karayollarının bu bütçesinden faydalanılabilineceğini ifade eden Dal, ‘’Bununla ilgili bir çalışma yaparsak iyi olacak’’ dedi.

‘’GÜNAYDIN!’’

Dal’ın bu talebi üzerine oturduğu yerde bir anda alevlenen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ‘’6 yıldır bekliyoruz. Orayı yaptıramadık. Ne hikmetse bu konuda Isparta’da şanssızlık oldu. Karayollarına sık sık adam gönderiyorum; ‘Ne yapıyorsunuz bu şehri mahvettiniz. Ne zaman yapacaksınız’ şeklinde. Onlar bize sözlü bir cevap verdiler. Sanırım bu haftalar içinde orayı ihale ediyorlarmış. Günaydın tabi. 5 yıldır yapmıyorsunuz şimdi yapıyorsunuz. Çok geç kaldılar. Şehrimizi de çok itibar açısından mürdümüzüm yaptılar. Bu bir siyasi konuşma değildir. Gerçeği söylüyoruz’’ dedi.

‘’60 DEĞİL 49 OLSUN MÜHİM DEĞİL’’

Öte yandan karayollarının yaptığı asfaltı da örnek gösteren Günaydın, ‘’Asfaltları paramparça oldu. 3 ay dayanmadı. Bize söylediler, kendi asfaltları dayanmadı. Bu bir kazadır. Ayarlama gibi hataları vardır bunları atladılar. Karayolları müdürünü televizyona çıkardılar. O da belediyenin asfaltı dayanmaz dedi. Sana ne. Sen kendi işine baksana. Neden benim yorumumu yapıyorsun. Geçmişte bunu bize yaptılar. En sonunda 60 değil 49 yıl dayansın, mühim mi dedik’’ şeklinde konuştu.

 

Bu haber 636 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...