Uçuş sayısı düştü, fiyat zamlandı

15 Ekim 2014 15:02

Türk Hava Yolları haftada 7 gün olan Isparta - İstanbul uçak seferlerini 3 Kasım Pazartesi günü itibariyle haftada 4 güne düşürüyor.

Türk Hava Yolları (THY) Isparta-İstanbul uçuşları ile ilgili sürpriz bir karar aldı. Ispartalılar uçuşlarda saat iyileştirmesi beklerken THY tam tersi bir karara gitti. THY’nin 3 Kasım Pazartesi günü itibariyle haftada 7 gün olan uçuş sayısını 4 güne düşüreceği öğrenildi. Haftada 4 güne düşürülen uçuş saatlerinde ise herhangi bir değişiklik yapılmayacağı belirtildi. Uçuşların Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri olacağı öğrenilirken, 10 Kasım tarihinden itibaren de en düşük bilet fiyatı 54 TL'den 84 TL'ye yükseltildi.

KOTİL ISPARTA’DA NE DEMİŞTİ?

Öte yandan bir süre önce Isparta'ya gelen ve çeşitli temaslarda bulunan THY Genel Müdürü Temel Kotil, THY'nin günde tek uçuş yaptığı il sayısının çok az olduğunu ve en kısa sürede Isparta'nın da günde birden fazla uçuş yapan iller arasında olacağını ITSO'nun verdiği brifingde ifade etmişti. Isparta bu beklentilerini sürdürürken haftada 7 gün olan uçuşlar 3 Kasım tarihi itibariyle 4 güne düşürülmüş oldu.

Bu haber 645 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...