“Üyelerimize hizmete devam edeceğiz”

15 Ekim 2012 19:44

Baro Başkanlığının geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulunda tekrar göreve seçilen Avukat Gökmen Gökmenoğlu, yönetimdeki arkadaşları ile birlikte  toplumsal projelerle hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan 27.olağan kongrede Avukat Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, yeniden baro başkanı seçildi. Yeni yönetimi ile basının karşısına çıkan Gökmenoğlu, geçmişte olduğu gibi gelecekte de toplumsal projelerle hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

Baro Başkanı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, “Öncelikle geçtiğimiz 2 yılda bize destek veren meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni dönemde yönetimde yer almayan arkadaşlarımız oldu. Onların da bizimle çalışmaya devam edeceğini biliyorum. Mesleğimizi en üst seviyelere çıkarmak, toplumsal sorunlara çözüm bulmak ve Isparta halkına hizmet vermek için geçmişte olduğu gibi gelecekte de çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Gökmenoğlu, “Çok dinamik ve genç bir kadroya sahibiz. Hep beraber bu dönem önceki dönemden çok daha çevik, çok daha başarılı avukatlara çok daha hızlı, pratik çözüm üretir bir baro olmanın heyecanını yaşıyoruz. Arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Almış olduğumuz vize ile başarımızın tescillendiğini düşünüyoruz, bundan dolayı daha hızlı daha dinamik şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. Bütün kamuoyuna ve meslektaşlarımıza saygıyla arzediyorum” dedi.

Avukat Gökmenoğlu, daha sonra eski yönetimdeki Selcan Deniz Uzunbacak ve Sevinç Düz’e hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti. Her 2 avukat da yönetimde görev almamış olsalar bile çalışmalara destek olmaya devam edeceklerini söylediler.

Baronun yeni yönetiminde yer alan isimler daha sonra kendilerini tek tek tanıttılar. Yeni yönetimde, Abdullah Çelik, Bahadır Erdem, Ünsal Çankaya, Ömer Berber, Ayfer Eseryel, Öznur Yalçın, Egemen Tanyıldız, Ali Osman Altunbaşak, Salih Kocagöz ve M.Yıldırım Görgülü yer alıyor.

 

 

Bu haber 880 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...