Ömer Şengöl’den Başsağlığı mesajı

15 Ekim 2014 19:05

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl; 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, İşadamı Şevket Demirel ve Ali Demirel’in ablaları Afife Ünlü’nün vefatı dolayısıyla bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Şengöl’ün mesajı şöyle: “Merhum Hacı Yahya Demirel ile Merhume Hacı Ummahan Demirel’in kızları, 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in, Şevket Demirel ve Ali Demirel’in ablaları; Merhume Nazmiye Demirel, Şefika Demirel ve Sezen Demirel’in görümceleri; Merhum Hafız Yaşar Ünlü’nün eşi; Sabiha Şener, Hüseyin Ünlü ve Mehmet Ünlü’nün anneleri; Merhum Yılmaz Şener, Yüksel Ünlü ve Cansu Ünlü’nün kayınvalideleri; Aynur, Merhum Yahya, Nihan, Binhan, Neslihan ve Murat’ın halaları;  Şevket Saim, Aslıhan, Noyan, Emre, Hande ve Ali’nin büyük halaları; Sıdıka, Mesut’un ananeleri; Tülay, Feray, Osman, Pınar, Hale, Uğur’un babaanneleri; Eray, Erman, Dilara, Melda, Atahan ve Alara’nın nineleri,

AFİFE ÜNLÜ’nün

vefatını üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhumeye Allah’tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim. Allah rahmet eylesin”.

Bu haber 740 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...