“Çalışmak ve Üretmek Tek Hedef Olmalı”

15 Ekim 2014 19:09

Genç Müstakil İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Ersan Altun ve yöneticiler, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ve şehrin sosyal ve ekonomisinin ele alındığı görüşmede, Isparta’da girişimciliğin artırılması adına çalışılacağı aktarıldı.

MÜSİAD’ın Isparta’da 5 ay önce temsilciliğinin açıldığını, 2 ay öncede Genç Müstakil İşadamları Derneğinin şubesini açtıklarını aktaran Ersan Altun, şu anda 32 üyeye ulaştıklarını belirtti. Ersan Altun, belediyenin yaptığı çalışmaları da yakından takip ettiklerini belirtirken, Başkan Günaydın için, “Sizi sürekli dışarıda şantiyelerde görüyoruz” dedi.

Genç MÜSİAD olarak yapacakları çalışmalar ile ilgili de bilgiler veren Dernek Başkanı Ersan Altun, “Isparta’da girişimciliğin artırılması adına çalışacağız. Çalışmalarımız sadece istihdam ve ticaret adına olmayacak, gençlik adına da sosyal çalışmalarda bulunacağız” derken, Isparta arenasında amaçlarının siyaset yapmak olmayacağını, şehir menfaatlerine faydalı olmak istediklerini aktararak, Başkan Günaydın’ın da deneyimlerinden faydalanmak istediklerini belirtti.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Genç MÜSİAD’a mensup yöneticilerin içlerinde enerji gördüğünü belirterek, “Sizler gelecekte ekonomik ve ticari açıdan şehrimizin önemli aktörleri olacaksınız” şeklinde konuştu. Isparta’da ve ülkede üretim yapmanın ve markalar oluşturmanın öneminden bahseden Başkan Günaydın, “Sizlerin de Isparta’nın markalar başkenti olması noktasında önemli çalışmalar yapacağınızı biliyorum” dedi.

Türkiye’nin üretimden uzaklaştığına ve tüketim toplumu haline dönüştüğünü kaydeden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Çalışmak, üretmek tek hedef olmalı. Sizlerin görüş ve önerilerinize her zaman açığız. Yeni kurulmuş olan derneğinizin hayırlı olmasını diliyor, ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim” görüşlerinde bulundu.

 

Bu haber 641 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...